"Βασιλικόν, καλώς ποιούντα κακώς ακούειν".

(Αντισθένης, 445-360 π.Χ.)

 • Διοικητής: ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  Είμαι κάτοχος ΒΒΑ(Bachelor of Business Administration) και MBA (Masters of Business Administration, 1992) από τα Πανεπιστήμια Baruch College (CUNY) και St.John's University της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στην Αμερική.
  Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης σε επιχειρήσεις της περιοχής. Από τη θέση του εμπορικού, οικονομικού και γενικού Διευθυντή μου δόθηκε η δυνατότητα να διαχειριστώ αντίστοιχα θέματα, στοχεύοντας στην επίτευξη των στόχων των μετόχων διακατεχόμενος από αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.
  Είμαι θιασώτης της ομαδικής δουλειάς (team work) και πιστεύω ότι το επίκεντρο για την επίτευξη των στόχων είναι ο άνθρωπος, ο συνεργάτης, ο συνάδελφος.
  Το 2013 έπειτα από 20ετή δραστηριότητα στον χώρο της βιομηχανίας (μεταλλοοβιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία κλπ) δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της υγείας αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του ΓΝ Φιλιατών. Παράλληλα με τα καθήκοντά μου στο Νοσοκομείο Φιλιατών, ανέλαβα το 2016 και το ΓΝ Κέρκυρας και στη σύντομη θητεία μου, τέθηκε σε λειτουργία ο μαγνητικός τομογράφος.
  Από τον Ιανουάριο του 2020 έχω αναλάβει την ευθύνη του ιστορικού ΓΝΙ "Γ. Χατζηκώστα" και δεσμεύομαι προς όλους εσάς, ότι θα καβάλω κάθε προσπάθεια για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας επ' ωφελεία των ασθενών.

  Βιογραφικό Σημείωμα 
Απασχόληση-Θέσεις Εργασίας

Προκηρύξεις θέσεων ειδικευμένων και επικουρικών ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ για το Γ.Ν.Ι. "Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ"

Βιβλιοθήκη

Η Ιατρική Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου

Aιμοδοσία

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται.

Εξωτερικά Ιατρεία

Πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων

Συστάσεις προς Επισκέπτες και Συνοδούς

Όλοι οι επισκέπτες και οι συνοδοί οφείλουν να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που ακολουθούν για την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών και την απρόσκοπτη παροχή σωστής νοσηλευτικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Συστάσεις προς τους Ασθενείς

Οι συστάσεις που ακολουθούν έχουν σκοπό την προστασία και προαγωγή της υγείας σας, την καλύτερη διαμονή σας στο νοσοκομείο μας και τη συντόμευση του χρόνου νοσηλείας σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
(Τηλέφωνα για ραντεβού)
+30 26510 77562
+30 26513 66444