Μέλη

Διοικητικού Συμβουλίου

 • Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων (ΑΔΑ: ΨΟΧΩ465ΦΥΟ-ΧΡΩ):
  1. ZΕΡΒΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΗ 738634, Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας ΠΑ.Γ.Ν. Ιωαννίνων, Προεδρεύει προσωρινά ως Αντιπρόεδρος.
  2. ΖZΕΡΒΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΗ 738634, Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας ΠΑ.Γ.Ν. Ιωαννίνων, με αναπληρωτή της τον ΜΑΣΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 376811, Ιατρό Γαστρεντερολόγο, ως Αντιπρόεδρος.
  3. ΜΠΙΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 242923, Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, με αναπληρωτή του τον ΖΑΧΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Χρήστου, με Α.Δ.Τ. Ξ 039120, Ιατρό Ορθοπεδικό.
  4. ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. Τα 341476, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, Δ/ντρια Αναισθησιολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή της τον ΠΑΣΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του Ευθυμίου, με Α.Δ.Τ. Χ 459525, ιατρό κλάδου ΕΣΥ, Δ/ντή Ακτινοδιαγνωστικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Ι. «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».
  5. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Χρήστου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 755139, υπάλληλος κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Νοσηλευτών, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΑΛΑΝΤΑΣΗ ΕΣΣΑΜ – ΘΕΟΔΩΡΟ του Αμπντούλ Καντέρ, με Α.Δ.Τ. Τ 577998, υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ, κλάδου Νοσηλευτών, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Ι. «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Εκδηλώσεις

Συνέδρια-Σεμινάρια-Hμερίδες
Tελευταία εκδήλωση:
04/11/2016-05/11/2016
2η Διημερίδα Παιδιατρικής Νοσηλευτικής.

Τηλεφωνικός Κατάλογος

Πλήρης τηλεφωνικός κατάλογος όλων των υπηρεσιων του Νοσοκομειου.

Διευκρινίσεις

Σχετικά με την διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτών

Τα Δ.Ι.Ε.Κ, προσφέρουν ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα την ανθρωποκεντρική εκπαίδευση και την αναγνωρισμένη πιστοποίηση.


Τελευταία Νέα

 • Τελικά αποτελέσματα μοριοδότησης επιλογής καταρτιζόμενων στο ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών ειδικότητας ΜΕΘ για το ακαδ. έτος 2016-2017
 • Ισολογισμός 2015
 • Υπηρεσία ανάκτησης επιστημονικών άρθρων από το προσωπικό του νοσοκομείου

Λεπτομερειες

Δελτία Τύπου

 • Δωρεά Οργάνων
 • Αιτήσεις εγγραφής υποψηφίων καταρτιζομένων στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ Βοηθών Νοσηλευτών ειδικότητας Μ.Ε.Θ.

Λεπτομερειες

Απασχόληση-Θέσεις Εργασίας

Προκηρύξεις θέσεων ειδικευμένων και επικουρικών ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ για το Γ.Ν.Ι. "Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ"

Βιβλιοθήκη

Η Ιατρική Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου

Aιμοδοσία

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται.

Εξωτερικά Ιατρεία

Πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων

Συστάσεις προς Επισκέπτες και Συνοδούς

Όλοι οι επισκέπτες και οι συνοδοί οφείλουν να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που ακολουθούν για την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών και την απρόσκοπτη παροχή σωστής νοσηλευτικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Συστάσεις προς τους Ασθενείς

Οι συστάσεις που ακολουθούν έχουν σκοπό την προστασία και προαγωγή της υγείας σας, την καλύτερη διαμονή σας στο νοσοκομείο μας και τη συντόμευση του χρόνου νοσηλείας σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
(Τηλέφωνα για ραντεβού)
+30 26510 77562
+30 26513 66444

Διαγωνισμοί-Προμήθειες

 • 21 Νοεμβρίου 2016 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
  Διακήρυξη αρiθμ. 79/16 συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ιατρικών αερίων-(CPV 24111500-0).
 • 18 Νοεμβρίου 2016 AITHMA
  Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με συλλογή προσφορών με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια άκρως απαραίτητων υλικών του ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του Νοσοκομείου.
 • 18 Νοεμβρίου 2016 AITHMA ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
  Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με συλλογή προσφορών με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια άκρως απαραίτητων υλικών του ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του Νοσοκομείου.
 • 17 Νοεμβρίου 2016 ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
  Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με συλλογή προσφορών με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια άκρως απαραίτητων ειδών ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ για το τμήμα των ΝΕΟΓΝΩΝ και του ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ του Νοσοκομείου.
 • 16 Νοεμβρίου 2016 ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ
  Διενέργεια Διαδικασίας Διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχου «ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ) ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ».
 • 16 Νοεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ –ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ 5 ΛΙΤΡΩΝ - ΦΥΣΙΓΓΕΣ ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ 750GR ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ GAMBRO ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΣΕΤ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΦΛΕΒΟΚΕΝΤΗΣΗΣ».
 • 16 Νοεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  Συνοπτικός διαγωνισμός με θέμα: "Προμήθεια ενδοφακών".

Συνέδρια

Ευχαριστήριες Επιστολές